MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA O’YIN TURLARINING MAZMUNI - Norquziyeva, Manzura (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Maktabgacha ta’limda yoshi kattalarning to’plagan tajribasini kichik yoshdagilarga singdirish jarayonida o’yinlar ta’lim mеtodi sifatida namoyon bo’ladi. Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida o’yin turlarining mazmuni xaqida so’z borgan.