MAKTABGACHA TARBIYA YOSHIDAGI BOLALARNI OILADA ESTETIK HISLARNI SHAKLLANTIRISH - xamidovag (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarning stetik hislarni shakllantirish yo’llari va uni psixologik asoslari bayon etilgan.