MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTIDA TA’LIM-TARBIYAVIY ISHLARNI TASHKIL ETISHDA TARBIYACHINING O’RNI - Maxfuza (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Ushbu maqolada tarbiyachining maktabgacha ta’lim tashkilotida ta’lim-tarbiyaviy ishlarni samarali tashkil etishida M. Montessori, IMEN kabi pedagogik texnologiyalar, zamonaviy interfaol usullardan foydalanishi samarali natija berishi haqidagi fikrlar berilgan. SHuningdek, pedagogik texnologiyalar bilan sug’orilgan mashg’ulotlarda bolalar o’zlarini erkin his qilishlari, barcha topshiriqlarni bajonudil bajarishlari yoritib berilgan. Ushbu faoliyatlarni amalga oshirishda tarbiyachi ma’sul ekanligi maqolada yoritilgan.