6-7 ЁШ БОЛАЛАР СОҒЛОМ ТУРМУШ ТАРЗИНИ ШАКЛЛАНТИРИШДА ОИЛА ВА МАКТАБГАЧА ТАЪЛИМ МУССАСАСИ ҲАМКОРЛИГИНИНГ АҲАМИЯТИ - Xoliqov, Farxod (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2020)
Среди многих факторов, влияющих на рост, развитие и здоровье ребенка, упражнения почти играют важную роль.