STEAM TAʼLIM TEXNOLOGIYASINI MAKTABGACHA TAʼLIMDA QOʻLLASHNING MEʼYORIY USLUBIY ASOSLARI - ALIQULOVA, SEVINCH (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2024)
Bugungi shiddat bilan rivojlanib borayotgan bir davrda bolalarni eski usulda oʻqitish unchalik katta samara bermasligi mumkin. Taʼlim jarayonlarini fan, texnologiya, muhandislik , sanʼat va matematika uygʻunligida tashkil qilish, oʻquvchilarda nazariy bilimlarni amaliyot bilan bogʻlaydi va jahon bozorida raqobatbardosh boʻlish uchun muhim koʻnikmalarni rivojlantiradi. Ushbu maqolada STEAM taʼlim texnologiyasini maktabgacha taʼlimda qoʻllashning meʼyoriy uslubiy asoslari tahlil qilinadi.