KOMMUNIKATIV MULOQOT VA UNING XUSUSIYATLARI - Toshnazarova, Uzukoy (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Muloqot inson hayoti va faoliyatining muhim shartidir. Aynan muloqot yordamida insonlar tabiatini o‘zlashtirish va o‘z individual ehtiyojlarni qondirish uchun birgalikda harakat qilish imkoniyatga ega bo‘ladi.