MUSIQA DARSLARIGA YANGI PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARNI JORIY ETISH - Boboqulov, Qaxramon; Maxammatov, Abdumannon (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Musiqa darslariga yangi pedagogic texnologiyalarni qo’llash va uni amalga oshirishning mazmun, mohiyati, uni amaliyotga taqdim etishning yo’l-yo’riqlari yoritilgan.