TALABALARDA KASBIY KO‘NIKMALARNI SHAKLLANTIRISH - Meyliyev, Sa’dulla (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Mazkur maqolada talabalarda kasb-hunarni egallashga nisbatan bilim, ko‘nikma va malakalarni shakllantirish, kasbiy qiziqishlar, kasbiy motiv va motivatsiyani vujudga kelishi va ularni bilimlar bilan o‘zaro ta’siri, bog‘liqligi, talabaning xatti-harakati ichki regulyatsiyasi funksiyasi kasbga doir bilimlarni o‘zlashtirishi, talaba shaxsida kasbiy xususiyatlar bilan bog‘liq hulq-atvorning namoyon bo‘lishi masalalari yoritilgan.