KICHIK MAKTAB YOSHDAGI BOLALAR IJTIMOIYLASHUVINING PSIXOLOGIK SHARTLARI - Maxmudov, Salimjon (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ushbu maqolada kichik maktab yoshidagi bolalar ijtimoiylashivuning obektiv va subektiv omillarini aniqlash , hamda bolaning oila va maktab sharoitida ijtimoiylashuvi borasida so’z yuritilgan.