O‘SMIRLIK DAVRIDA XULQ-ATVOR XUSUSIYATLARINI SHAKLLANISHINING IJTIMOIY-PSIXOLOGIK MUAMMOLARI - Kamolova, Shirin; Eshmuradova, Shoxsanam (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Maqolada o‘smir yoshi o‘quvchilarining psixologik xususiytlari xususiyatlari, o‘smir xulq-atvori shakllanishining ijtimoiy-psixologik muammolari o‘rganilgan.