MILLIY QADRIYATLARNING TA’LIM-TARBIYA JARAYONIDAGI AHAMIYATI - Qarshiboyeva, Dilfuza; Po‘latov, Ja’farbek (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Maqolada milliy qadriyatlarning ta’lim-tarbiya jarayonidagi o‘rniga bag‘ishlangan ilmiy nazariy adabiyotlar va amaliy empirik yondashuv asosidagi materiallar tahlil qilingan. Ta’lim-tarbiya jarayoniga milliy qadriyatlarning ba’zi jihatlarini joriy etish orqali tarbiya ishlarida amalga oshirish zarurati atroflicha o‘rganilgan.