LIDERLIK SIFATLARINI SHAKLLANTIRISHDA SINF RAHBARINING O‘RNI - Yuldashev, Sheryigit (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ushbu maqolada liderlik xususiyatlarining namoyon bo‘lishi va liderlik sifatlari shakllanishida sinf rahbarining o‘rni ko‘rsatib o‘tilgan.