ЎСМИРЛАР ЎРТАСИДАГИ ЗИДДИЯТЛАРНИ ОЛДИНИ ОЛИШДА ОИЛАНИНГ ЎРНИ - Ibaydullayeva, Umida; Mamatqulova, Yulduz (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Мақолада ўсмирлар ўртасидаги зиддиятларни олдини олишда оиланинг ўрни ҳақида сўз юритилиб, ушбу масалани муҳим эканлигини давлатимиз раҳбари биринчи вазифалардан бири сифатида “биз учун муқаддас бўлган оила асосларини янада мустаҳкамлаш, хонадонларда тинчлик-хотиржамлик, аҳиллик ва ўзаро ҳурмат муҳитини яратиш зарурлиги” ҳақидаги фикридан ҳам билиш мумкин.