AQLI ZAIF BOLALARNING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Toshpo'latova, Nodira; Kadirova, Mahliyo (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ushbu maqolada kichik maktab yoshidagi o’quvchilarda aqli zaiflik holati namoyon bo’lishining ijtimoiy psixologik xususiyatlari haqida mulohazalar yuritilgan.