. - Islomova, Ozoda (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
bolalarni umumta’lim tizimida o’qitish masalalariga e’tibor berish. “Ta’lim hamma uchun” umummilliy dasturining mohiyatini targ’ibot qilish. Inklyuziv ta’limning maqsad va vazifalari tamoyillarini tasniflash hamda inklyuziv ta’lim asoslari haqida bayon etilgan.