АБУ АЛИ ИБН СИНОНИНГ АХЛОҚ ҲАҚИДАГИ ҚАРАШЛАРИНИНГ БЎЛАЖАК ЎҚИТУВЧИЛАР ИЛМИЙ ДУНЁҚАРАШИ ШАКЛАНИШИДАГИ АҲАМИЯТИ - Kamolova, Shirin (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ушбу мақола Абу Али ибн Синонинг ахлоқ ҳақидаги қарашларининг бўлажак ўқитувчилар илмий дунёқараши шакланишидаги аҳамияти хақида ёритилган.