BOLALARDA PSIXOMOTOR RIVOJLANISH BOSQICHLARI - Muzaffarova, Xayitgul (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Maqolada bolalarning psixomotor rivojlanishi va bola tanasining rivojlanishi morfologik, funktsional va biokimyoviy o’zgarishlar bilan kechadigan murakkab uzluksiz jarayon ekanlidi u turli bosqichlarda aniq ketma-ketlik va tsiklikga bo’lishi haqidagi ma’lumotlar berilgan.