АБДУЛЛА ОРИПОВНИНГ«СОҲИБҚИРОН» ДОСТОНИ - ТАЪЛИМ ЖАРАЁНИДА МИЛЛИЙҒУРУР ВА ИФТИХОР ТУЙҒУСИНИ ШАКЛЛАНТИРУВЧИ ВОСИТА СИФАТИДА - Atamurodova, Roxila (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Мазкур мақолада A.Ориповнинг “Соҳибқирон” достони таълимотида миллий ғурур туйғусини шакллантириш масаласи муҳокама қилинади.