ЁШ АВЛОДНИНГ МАЪНАВИЙ-АХЛОҚИЙ ТАРБИЯСИДА МУТАФАККИРЛАРНИНГ ФИКРЛАРИДАН ФОЙДАЛАНИШ - Soibnazarova, Muqaddas (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ушбу мақолада Баркамол авлодни тарбиялашда умуминсоний қадрирятларни ҳар томонлама етук, мукаммал, аҳлоқий пок, маънавий устивор жиҳатларини улар онгига сингдириш иймон эътиқоди бутун, ўз халқи, Ватанига фидиой шахс этиб тарбиялаш ҳақида.