ЖИЗЗАХ ВОҲАСИ АҲОЛИСИНИНГ НИКОҲ ТЎЙИ БИЛАН БОҒЛИҚ УРФ-ОДАТЛАРИ - Jumanazarova, Dilnoza (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ушбу мақолада Жиззах воҳаси аҳолисининг никоҳ тўйи билан боғлиқ урф-одатлари, анъаналари ва маросимларида қадимги диний эътиқодларнинг сақланиб қолганлиги ва исломий урф-одатларнинг модернизациялашуви хусусида фикр юритилади.