Талабаларда ижодий муносабатлар тафаккурини шакллантиришда тушунчалардан фойдаланиш. - Sodiqova, Dilfuza (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Ушбу мақолада бўлажак ўқитувчиларда ижодий муносабатлар тафакурини шаклантиришда тушунчалар ва уларни талабаларнинг онгига синдириш масаласи ёритилган.