O`QUVCHILARNING PSIXIK RIVOJLANISHI VA TA`LIM-TARBIYA BERISHDA O`QITUVCHI VA OTA-ONALARNING ASOSIY VAZIFALARI - Normuminov, Shavkat (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Ushbu maqolada o`quvchilarga ta`lim-tarbiya berishda hamda psixik rivojlanishida ota-onalar, o`qituvchilarning oldidagi asosiy vazifalar, ta’lim va tarbiyaning o’zaro bog’liqligi, bilimlarni egallashlari uchun psixologik asoslari haqida fikr yuritilgan.