TA’LIM MUASSASASI VA OILALAR O‘RTASIDA HAMKORLIK ISHLARINI TASHKIL ETISH BO‘YICHA XALQARO TAJRIBALAR - Butayeva, Umida (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Oila, mahalla va ta’lim muassasasi hamkorligini amalga oshirish ancha murakkab ish bo’lib, o’qituvchidan, oila a’zolari va mahalla faollaridan ancha vaqt hamda katta kuchni talab qiladi. Chunki mafkuraviy targ‘ibot, yoshlarni milliy istiqlol g‘oyalari ruhida tarbiyalash o‘qituvchilarda katta hammadagi bilimni talab qiladi.