TEXNIKA OLIY O‘QUV YURTLARIDA MUHANDISLIK PSIXOLOGIYASI FANINI O‘QITISHNING AHAMIYATI - Yulchiyev, Zulfizarxon (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Mazkur maqolada texnika oliy o‘quv yurtida ta’lim oluvchilarga muhandislik psixologiyasi fanining o‘qitilishi, fanning qanday ahamiyatga egaligi va afzallik jihatlarini yoritib berishga harakat qilindi.