ЎҚУВЧИЛАРДА ВАТАНПАРВАРЛИК МИЛЛИЙ ҒУРУР ВА ИФТИХОР ТУЙҒУСИНИ ШАКЛЛАНТИРИШДА ТАРИХИЙ ИЛМИЙ АСАРЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШ - Atamurodova, Roxila (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ушбу мақолада ўқувчиларқалбида миллий ғурур туйғуларини улғайтириш, ёшлар онги ва кўнглида ватанпарварлик ҳисларини кучайтириш мақсадида тарихий илмий асарлар билан бир қаторда Амир Темур тўғрисида яратилган адабий-бадиий асарлар ҳам муҳим аҳамиятга эга