BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARIGA XORIJIY TILNI O’RGATISHDA NUTQ FAOLIYATINING PSIXOLOGIK JIHATLARI - Xudoyqulova, Gavhar (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Maqolada boshlang’ich sinf o’quvchilariga xorijiy tilni o’rgatishda og’zaki nutq faoliyatini rivojlantirishning psixologik jihatlari yoritilgan. Bolalar nutqini rivojlantirishning metodologik masalalari va ularning yo’nalishlari,hamda psixologik yondashuv asosida bolalarga chet tilini o’qitishning metodlari va texnologiyalari ochib berilgan.