MUSIQIY IDROKNING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI TAHLILI - Kukanova, Charos (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Maqolada yosh-avlodni manaviy-axloqiy, ta’limiy-tarbiyaviy sifatlarini musiqiy faoliyatlarning ahamiyati hamda musiqa tinglash faoliyati idroki etish orqali estetik didni shakllantirishning psixoligik xususuyatlari tahlil qilingan.