ЁШЛАРНИ ОТА-ОНАЛИККА ТАЙЁРЛАШ МУАММОСИНИ ИЛМИЙ ТAДҚИҚ ЭТИШНИНГ ЗAPУPAТИ - Билолова, Замира (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
ушбу мақолада оила мустаҳкамлиги ва фаровонлигига эришишнинг асосий омиллари ўтказилган илмий-амалий тадқиққот натижаларига кўра асосланган бўлиб, бу ўз навбатида оилада вояга етаётган фарзанд камолотининг кафолоти ҳамда энг асосий вазифалардан эканлиги исботланган.