ИЛМИЙ САЛОХИЯТГА ЭГА ПСИХОЛОГЛАРНИ ТАЙЁРЛАШДА КОГНИТИВ ТАРАҚИЁТИГА МУСТАҚИЛ ТАЪЛИМНИНГ ТАЪСИРИ - Турсунов, Лутфулла (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Мазкур мақолада Олий таълим тизимида мустақил таълимни ўзига хос ўрни ва талабани мутахасис сифатида шакилланишидаги ахамиятига урғу берилган.