PSIXOLOGIK SALOMATLIK QADRIYAT SIFATIDA - Yo‘ldoshyev, Sardorbek; Jo‘lmurodov , Oybek (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Sogʻlikka taʼsir qiluvchi psixologik omillarni tushunish va bu bilimlarni konstruktiv ravishda qoʻllash orqali sogʻliqni saqlash psixologlari toʻgʻridan-toʻgʻri individual bemorlar bilan yoki bilvosita keng koʻlamli sogʻliqni saqlash dasturlarida ishlash orqali salomatlikni yaxshilashlari mumkin.