OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA PEDAGOGIK KADRLARNI TAYYORLASHNING PSIXOLOGIK JIHATLARI - Kamolova, Shirin; Maxmudova, Adiba (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ushbu maqolada oliy ta’lim muassasalarida pedagogik kadrlarni tayyorlash va pedagogik ta’limni barqaror rivojlantirishning mazmun mohiyati, konstruktiv va uzoq muddatli istiqbol tizimini ta’minlash masalalari kabi muammolarga qaratilgan.