MAKTABGACHA YOSHIDAGI BOLALARDA IJODIY QOBILIYAT XUSUSIYATLARINI SHAKLLANTIRISHNING PSIXOLOGIK ASOSLARI - Kamolova, Shirin (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Maqola bugungi kunning dolzarb mavzularidan bo‘lib,bog’cha yoshidagi bolalarda ijodiy qobiliyat xususiyatlarini shakllantirishning psixologik asoslari masalalariga qaratilgan.