УМУМ ТАЪЛИМ МАКТАБЛАРИДА ПСИХОЛОГИК ХИЗМАТНИ ТАШКИЛ ЭТИШ ПСИХОЛОГИК АСОСЛАРИ - Mamaraimova, Ra’no (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Мазкур мақолада бугунги глобаллашув жараёнига хос бўлган муаммолар,Умум таълим мактабларида психологик хизматни ташкил этишнинг мазмун моҳияти масалалари ёритилган.