BARKAMOL AVLODNI TARBIYALASHDA MARKAZIY OSIYO MUTAFAKKIRLARINING MA’NAVIY-MA’RIFIY MEROSIDAN FOYDALANISH - Saidov, Javohir (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ushbu maqolada barkamol avlodni tarbiyashda Markaziy Osiyoning qadimgi yozma yodgorligi Avesto, Markaziy Osiyo mutaffakirlari Farobiy, Beruniy, Naqshbindiy, Najmiddin Kubro singari buyuk allomalarning fikr mulohazalari bayon etilgan.