YOSH AVLODGA TA’LIM-TARBIYA BERISH JARAYONIDA XALQ PEDAGOGIKASINING O’RNI VA AHAMIYATI - To’raqulov, Laziz (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Maqolada yosh avlodga ta’lim-tarbiya berishda muayyan xalqning hayotiy tajribasi hamda turmush tarzida shakllangan amaliy qarashlari, Oʻzbek Xalq pedagogikasining to‘g‘risida hamda ta’lim-tarbiya jarayonida Xalq pedagogikasining o’rni to’g’risida fikr yuritiladi.