МАХСУС ЁРДАМГА МУҲТОЖ БОЛАЛАР БИЛАН ИШЛАШДА БИЛИШ ЖАРАЁНЛАРИГА ЁНДАШУВ - Mo’minova, Matluba (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Маскур мақолада махсус муассасаларда олиб борилаётган ишларда инклюзив таълим элементлари, алоҳида ёрдамга муҳтож бўлган болалар учун ташкил этилган таълим тизимида, боланинг ижобий хусусиятларини, қобилиятларини, шахсий сифатларини, ҳисобга олиш бўйича маълумотлар берилган.