MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTI VA OTA-ONALAR О‘RTASIDAGI О‘ZARO MUNOSABATLAR SHAKLLARI - Turdiqulova, Luiza (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Maqolada Bugungi kunda maktabgacha ta’lim tashkilotlarida pedagogik jamoa va ota-onalar о‘rtasidagi о‘zaro munosabatlarga katta e’tibor berilmoqda. Ota-onalar ta’lim xizmatlarining mijozlariga aylangan zamonaviy о‘zgaruvchan sharoitlarda о‘zaro ta’sir sifatini boshqarishning о‘ziga xos xususiyatlarini tushunish asosiy sabablari keltirilgan.