BOLA TA’LIM- TARBIYASIDA OTA ONANING ÒRNI - Mardonov, Erkin (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Bu maqoladan bola tarbiyasi hozirgi kunda jamiyat miqyosidagi muammo ekanligi, uning qanday amalga oshirilishi , bola ta’lim- tarbiyasida mas’ul kishi faqatgina uning ta’lim muassasasidagi òqituvchilarigina bòlib qolmasdan uning ota -onasi ham unga mas’ul ekanligi haqida va bola tarbiyasidagi yòl qòyiladigan xatolar haqida fikr yuritiladi.