MAKTAB PSIXOLOGINING PROFESSIOGRAMMASI: QARASHLAR, TAMOYILLAR VA TALABLAR - Teshaboyev, Inomjon (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Zamonaviy dunyoda kechayotgan intensiv ijtimoiy, iqtisodiy va texnologik jarayonlar har bir kasb egalari oldiga yangicha talablar qoʻymoqda. Har bir kasb professiogrammasini qaytadan koʻrib chiqish ehtiyoji tugʻilmoqda.