AMALIYOTCHI PSIXOLOG KADRLARNING UZLUKSIZ KASBIY RIVOJLANISHINI TA’MINLASHDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARNING O`RNI - Imonova, Maftuna (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Ushbu maqolada mamlakatimiz ta’lim tizimini rivojlantirishga qaratilgan raqamli texnologiyalarni qo‘llash afzalliklari va yo‘nalishlari yoritib berilgan. Taʼlim tizimidagi psixologik xizmatning fenomen sifatidagi mohiyati tilga olingan. Shuningdek, Oʻzbekiston respublikasi umumiy o’rta ta’lim tizimda faoliyat koʻrsatayotgan maktab amaliyotchi psixologlarida oʻtkazilgan aniqlovchi tadqiqot natijalari oʻrganilib, tahlil natijalariga suyangan holda taʼlim tizimidagi psixologik xizmat faoliyatidagi muammolar tasniflangan.