TALABALARNING O’QUV FAOLIYATIDA STRESSGA BARDOSHLILIКNING IJTIMOIY-PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Abduraximova, Shaxnoza (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
maqolada talabalarning o’quv faoliyatida stressga bardoshliliкning ijtimoiy-psixologik omillari aniqlash asosida psixologik usul va vositalari, o’ziga xos xususiyatlari o’rganilgan. Talabalarni o’quv faoliyatida stressga bardoshliliкni psixologik qo‘llab-quvvatlash jarayonida qo‘llanilishi mumkin bo‘lgan usul va vositalari tadqiq qilingan va samarali tavsiyalar keltirilgan.