MAKTAB YOSHIDAGI BOLALARDA AGRESSIV XULQI NAMOYON BO’LISHINING DIAGNOSTIKASI - Xolliyeva, Aziza (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Ushbu maqola maktab yoshidagi bolalarda agressivlik muammosi va uning dolzarbligi,uning o’rganilishi va diagnostika qilish, kuzatish orqali korreksiyalash yo’llariga qaratilgan.