GLOBALLASHUV SHAROITIDA SIFATLI TA’LIM MUHITINI YARATISHDA PSIXOLOGIK XZMAT : NAZARIYA VA AMALIYOT - Rashidova, Zulayho (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Maqolada bugungi globallashuv sharoitida shaxslarning sog’lom va barkamol bo‘lib kamol topishlarida, ta’limning har bir bosqichida Psixologik xizmatning inson hayotidagi tutgan o‘rni haqida bayon qilinadi. Shuningdek, psixologik xizmatning maqsad va vazifalari haqida xam aytib o‘tiladi.