Oliy ta'limda tyutorlik faoliyatini tashkil etishning mohiyati - Yo'ldoshev, Mirjalol (Физико-технологического образование, 2023)
Ushbu maqolada tyutorlik faoliyati, uning vazifalari mazmuni xususida fikrlar bayon etilgan