O’SMIRLARNI BUZG’UNCHI G’OYAVIY TA’SIRLARDAN ASRASHDA MAHALLA-TA’LIM MUASSASI HAMKORLIGI - Burxonov, Rasul (Физико-технологического образование, 2022)
Ushbu maqolada bugungi kunda o’smirlarga milliy ma’naviyatimizga yod g’oyalarning ta’siri va bu g’oyalarga qarshi samarali kurashishda “mahalla - ta’lim muassasasi”ning o’zaro hamkorligi mazmuniga oid mulohazalar keltirilgan