TEXNOLOGIYA FANI BO`YICHA HUNARMANDCHILIK SOHALARINI MILLIYLIK ASOSIDA AMALIY O`RGATISH ASOSLARI - Erjigitova, Gulmira (Физико-технологического образование, 2021)
Ushbu maqolada umumiy o`rta ta`lim maktablarining texnologiya ta`limi darslarida hunarmandchilik bo`limini milliylik asosida tashkil qilish va o`tkazish mezonlari yoritilgan.