FIZIKA FANINING TEXNIKA TARAQQIYOTIDAGI O’RNI - Toshpo'latova, Dildora; Nurmatov, Kamol (Физико-технологического образование, 2021)
Fizika fanining jamiyatdagi o‘rni. Ta’lim sifatini oshirish va ilmiy tarraqiyotlarni rivojlantirish.