CHIZMA GEOMETRIYA VA MUHANDISLIK CHIZMACHILIGI FANIDA AXBOROT TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH - Maxmudov, Abdunabi (Физико-технологического образование, 2023)
Maqolada chizma geometriya va muhandislik chizmachilik faniga axborot texnologiyalarni qo‘llash va uning samarasi haqida ma’lumot keltirilgan. Tahlil natijalariga ko‘ra chizma geometriyani o‘qitish jarayonida AutoCAD dan foydalanish amaliyoti texnika oliy o‘quv yurtlarida boshlang‘ich grafik o‘qitishning bir qismi sifatida grafik dasturlardan foydalanish maqsadga muvofiqligini ko‘rsatdi