TALABALARGA NAQSH CHIZISHNI O`RGATISH - Nizomov, Shokir; Badalova, Sevara (Физико-технологического образование, 2021)
Ushbu maqolada Texnolgik ta`lim fanlarini o’qitishni amaliy o`rgatish, jumladan Xalq hunarmandchiligi fanidan naqqoshlik san`ati, naqsh namunalarini qalamda chizish namunalari ko`rsatilgan