ХАЛҚАРО НОБЕЛЬ, ФИЛДС, КРАФООРД, АНТИНОБЕЛЬ МУКОФОТИ СОВРИНДОРЛАРИ БЎЛИШДА ТАЪЛИМ ТИЗИМИНИНГ РОЛИ - Tog’ayev Хo’jamberdi; Alqarov, Qodir (Физико-технологического образование, 2021)
Мақолада Халқаро Нобель, Филдс, Крафоорд, Антинобель мукофотлари тарихи, моҳияти ҳақида қисқа маълумотлар, уларнинг совриндорлари бўлишда таълим тизимининг роли ҳақидаги мулоҳазалар баён қилинади.